Mohr, Thomas

KPL H 18
Kreuzplatz 5

Research Interests | Curriculum Vitae | Projects/Tasks | Other Activities

Thomas Mohr worked as a scientific collaborator at the Swiss Federal Institute of Technology Zürich (ETH Zürich). He belonged to the research group of Prof. Dr. Roman Boutellier, who chairs the fields of Technology and Innovation Management at the Department «Management, Technology, and Economics» (D-MTEC).

Management of Corporate Entrepreneurship/Intrapreneurship in the New Product Development

• Coopetition - to compete and cooperate simultaneously
• Internal Markets in R&D
• Technology Management and Business Excellence